Lehet fitt az office?

Tudjuk, hogy
a munkánkból és életformánkból fakadóan
a képernyők előtt, majd az autóinkban
naponta
több, mint 8 órát ülünk
koncentrálunk,
termelünk,teljesítünk,alkotunk,
és tudjuk, hogy erre rámehet az egészségünk.

Tudjuk azt is, hogy
 megfelelő mozgás-programmal minden aktívan élő, dolgozó ember szinten tudja tartani a maga élet-erejét, munka-erejét, megduplázhatja a hatásfokát, és fáradhatatlanabb, gazdagabb életet élhet, jó egészségben tevékenykedhet majd idősen is.

Ha erősödik a vitalitás az egész közösségben, és visszatér a rugalmasság és a jó erőnlét, a munka hatékonysága is növekedni kezd, és javulni fog a csapat szellemi és fizikai teljesítőképessége is.

De hogyan
köthetjük össze a hasznosat a kellemessel? hogyan tornázhatnánk rendszeresen az irodában?

a fittoffice tudja?

IGEN!

Vegyen részt munkaközösségével
a Fittoffice Maraton játékunkon, ismerkedjen a Kinezikon-gimnasztika irodai alkalmazásával és
nyerjen csapatának egy élő trénert!

Lásd: FittOffice Maraton

A kihívást az jelentette, hogy a dolgozó, aktív életet hogyan lehet egészségében, harmóniájában és magas hatásfokon megőrizni, a naphosszat képernyők előtt üldögélők életformájába hogyan lehet beilleszteni, meghonosítani a gyakori mozgást?

Mert életminőségét alapvetően meghatározza az egészsége, a modern ember életvitelében hogyan ne jelentsen „luxust” a mindennapos mozgás, és hogyan ne jelentsen számottevő anyagi és időbeli áldozatot sem?

Kihívást jelentett az is, hogy módszerünk hogyan legyen könnyen elsajátítható, hogyan tudjon szervesen működni bármilyen (szűk, behatárolt, munkaterületi) térben, és miként tudjon alkalmazkodni a résztvevő közösségek időbeosztásához, munkatempójához is? A munkáltató hogyan tekintheti feladatának a közösségi egészségmegőrzést és hogyan teheti lehetővé a közösség számára a rendszeres mozgás-programot? És végül: hogyan tud egy aktív prevenció szokássá, gyakorlattá válni, melyek a fenntarthatóság feltételei?

Minden kérdést figyelembe véve alakítottuk ki a Fittoffice programunkat, amelyet minden résztvevő Cégnek a saját körülményeihez igazítva tudjuk alkalmazni.