A FittOffice Maraton

Mind nyer, aki részt vesz!

A verseny egy eszköz, egy lehetőség, egy felajánlás mindazoknak,
akik napról napra, hosszú évekig többet ülnek, mint amennyit alszanak, járnak, sportolnak, házimunkáznak, gyerekeznek és szabadidőznek együttvéve, és
ki vannak téve az alulmozgásos életforma romboló erejének és ártó hatásainak.

A verseny jó alkalom a nevező Cégeknek megtapasztalni
egy könnyen integrálható, hosszú távú perspektívában gondolkodó,
hatékony és költségkímélő, preventív
munkahelyi egészségmegőrzés működését.

On-line tréningünk a mindennapos,
a szervezet és a jólét számára „kötelező” mozgást teszi kötetlen-játékossá, könnyedén rendszeresíthetővé a végtelen íróasztal melletti üldögélés során,
anélkül,
hogy jelentős munkaidő kiesés, vagy anyagi teher illetné a gyakorlót és a Céget.

A rugalmasságot, felfrissülést adó, fenntartó, lazító tornának nem csak fizikai áldásait lehet érzékelni majd a résztvevőkön, hanem állóképességben, szellemi terhelhetőségben, hatékonyságban, a munkaközösség belső kohéziójának kiegyensúlyozásában is pozitív változások következhetnek be.

Apró cseppekből lesz a zápor.

Mivel a Maraton lényege az, hogy napról-napra, kötetlenül és kötelezettség-mentesen ráérezzünk a rendszeres mozgás örömére és hasznára, akár közösségben vagyunk, akár egyedül, a résztvevő Cégek alkalmazottai harminc munkanapon keresztül, szabadon használhatják munkaidőben, az íróasztal mellett ülve vagy állva végezhető, gerinc-és ízület regeneráló Kinezikon-gimnasztikát  az irodáikban - on-line.

Honlapunk segítségével az ajánlott napi háromszor hat percnyi mozgást könnyedén hozzáférhetővé tettük, az alapoktól az összetettebb formákig.

A résztvevőknek lehetősége van trénert is kérni, aki a futam ideje alatt igény szerint rendszeresen kijár a helyszínre és foglalkozik az érdeklődőkkel.

Létszámellenőrzést nem végzünk, viszont díjazunk minden nálunk töltött percet. A Cégek egy emberként állnak a rajthoz, így a harminc munkanapig tartó Maraton ideje alatt minden egyes klikkel a Cégnek gyűlnek a pontok.

Minden pontért egy percet adunk.
Kávé és cigaretta helyett egy perc aktív pihenést.

Részvétel

A játék menete

1. A résztvevő Cég benevez a  honlapunkon és lehetőséget biztosít  számunkra , hogy egy órányi bemutató előadás alkalmával saját helyszínükön bemutathassuk  a Kinezikon-gimnasztika munka közbeni, íróasztal melletti alkalmazását és résztvevőkkel élőben megismertethessük a verseny lényegét és feltételeit. (alkalmas valamely Céges közösségi napon, rendezvényen, vagy képzések, tárgyalások előtt, vagy után.)

2. A harminc munkanap ideje alatt munkaidőben naponta háromszor öt-nyolc percig szabadon használhatja bárki, a nevező Cég alkalmazottai közül az oldalt, de az alkalmanként legkevesebb három percig tartó mozgást pontozzuk. (Egy klikk, azaz egy gyakorlat ideje kb. 3 perc!)

Két Bónusz!

Egy év múlva eredményhirdetés és ajándékeső!